Fotos del Circuit de Catalunya (Montmeló, Barcelona) en breu a la nostra  Galeria


Demà, les curses puntuables pel Campionat Mediterrani de Velocitat i la Challenge Yamaha


Disputades les curses de la Copa Catalana Amateur RODI

 

Circuit de Catalunya (Montmeló).- En el marc del Campionat Mediterrani de Velocitat, avui s’han disputat les curses de la tercera cita de la Copa Catalana Amateur RODI 600, Legend i 1000. També s’han celebrat els entrenaments qualificatius de les categories puntuables pel CMV i la Challenge Yamaha.

Quatre curses de la CCA RODI

Amb un total de quatre curses, dues per a les 600 i Legend i dues més per a les 1000, la Copa Catalana Amateur RODI ha coronat els tres millors pilots de cada categoria, en la combinada de les dues mànigues.

De les dues proves disputades de la CCA RODI 600, Jonathan Rastrero (Yamaha) s’ha adjudicat la primera posició, amb Jose Terre (Suzuki) i Jordi Muñoz (Yamaha) completant el podi de menys de 35 anys. Jordi Mestres (Yamaha/C.E.C. Alcarràs) ha estat el primer classificat de més de 35 anys, mentre que Bernat Collelldemont (Yamaha) ha dominat amb claredat la CCA RODI Legend.

A la CCA RODI 1000, Pere Llorens (Honda/Mc St. Hilari) s’ha imposat en la categoria de menys de 35 anys després de guanyar les dues curses, amb Oscar Gutiérrez (Yamaha) com a mereixedor de la segona plaça i Oriol Oliva (Suzuki/Peu a Baix) amb un tercer lloc. El vencedor de més de 35 anys ha estat Aitor Montero (Yamaha/ C.D. CIRCUITO DE NAVARRA).

Entrenaments qualificatius del CMV

A la Challenge 80cc, Fabio Quartararo (RMU MOTO) sortirà demà des de la posició preferent després d’haver dominat les dues sessions, amb Oscar Gutiérrez (Conti/ Mc St. Celoni) i Robert Huelamo (MIR Racing/Team TJ Racing) completant la primera fila de la graella. La cursa que aglutina Superstock 600, Superstock 1000, Supersport i Stock Extreme tindrà com a poleman a Roberto Martínez (Yamaha/C.E.C. Alcarràs) a Stock Extreme, mentre que els més ràpids de les altres categories han estat Miquel Crous (Yamaha/C.E.C. Alcarràs) a Superstock 600, quart als entrenaments; Marc Massana (BMW Motorrad/Mc Cubelles) a Superstock 1000, cinquè; i Marc López (Yamaha/Racing 100 Motostion) a Supersport, tretzè.

Pel què fa a la Challenge Yamaha, Alejandro Tormo (Peña Gripaos), Manuel Jiménez (CEC Alcarràs) i Aleix Aulestia (MC Du-Dux) han registrat els tres millors temps, pel que ocuparan la primera línia de la graella.

Entrada gratuïta pel CMV

L’entrada pel CMV serà gratuïta per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit. Es podrà accedir al recinte per la Porta 3 a partir de les 8.30h, i estacionar els vehicles al pàrquing A i a l’In6. L’accés al pàdoc serà lliure per a tots els espectadors.


Font i Fotos: Circuit de Catalunya


Fotos del Circuit de Catalunya (Montmeló, Barcelona) en breu a la nostra  Galeria


Copa Catalana Amateur RODI i CMV Campeonato del Mediterraneo de Velocidad160 pilots al Campionat Mediterrani de Velocitat al Circuit de Catalunya


Fotos del Campionat Mediterrani de Velocitat - Copa Catalana Amateur RODIDurant el cap de setmana es disputaran un total de 8 curses


160 pilots competiran sobre la pista del Circuit de Catalunya amb motiu de la tercera cita del Campionat Mediterrani de Velocitat i la Copa Catalana Amateur RODI. El certamen porta una alta participació de pilots i una gran varietat de categories, una excel•lent base de formació de les promeses del motociclisme del país amb l’objectiu de desenvolupar posteriorment les seves carreres al Campionat d’Espanya de Velocitat i al Mundial de Motociclisme.


El Campionat Mediterrani de Velocitat disputarà les proves corresponents a les categories Supersport, Superstock 600, Superstock 1000, Stock Extreme, Moto2, Challenge 80cc, Pre 125 i Moto3, així com la Copa Catalana Amateur Rodi de 600, 1000 i Legend. A més, també se celebrarà la cursa de la Challenge Yamaha. 


Dissabte, l’activitat a la pista començarà a les 9h, en una jornada dedicada a les dues sessions d’entrenaments qualificatius de totes les categories que prenen part al meeting, així com la disputa de les curses de la Copa Catalana Amateur RODI, amb dues mànigues cadascuna: CCA RODI 600 i Legend (12.35 i 16.45) i CCA RODI 1000 (13.30 i 17.40). 


Amb les graelles ja configurades, diumenge tindran lloc els warm up a partir de les 9h, començant les curses a partir de les 11h: Challenge 80cc (11h), Challenge Yamaha (11.50h), Pre 125 i Moto3 (12.45h), i Superstock 600, Superstock 1000, Supersport, Stock Extreme i Moto2 (13.35h).Entrada gratuïta pel CMV

Els dies 2 i 3 de juliol, l’entrada serà gratuïta per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit. Es podrà accedir al recinte per la Porta 3 a partir de les 8.30h, tant dissabte com diumenge, i estacionar els vehicles al pàrquing A i a l’In6.


L’accés al pàdoc serà lliure per a tots els espectadors.


Font i fotos: Circuit de Catalunya


Fotos del Circuit de Catalunya (Montmeló, Barcelona) en breu a: Fotos