Podeu accedir a les galeries de fotos i comprar les fotos a:


Masters Series 2011: ICGP Racing (Classic Motorbikes) -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Masters Series 2011: ICGP Racing (Classic Motorbikes) -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo 

Galeria - Gallery: Fotos, fotografies, photos, pictures del

8, 9 i 10 Abril del 2011 - Montmeló - Circuit de Catalunya - CataloniaMasters Series 2011: Gentlemen Drivers & Pre-66 Touring Cars -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Masters Series 2011: Gentlemen Drivers & Pre-66 Touring Cars -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo 

Galeria - Gallery: Fotos, fotografies, photos, pictures del

8, 9 i 10 Abril del 2011 - Montmeló - Circuit de Catalunya - CataloniaMasters Series 2011: Masters Sports - Prototypes -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Masters Series 2011: Masters Sports - Prototypes -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Galeria - Gallery: Fotos, fotografies, photos, pictures del

8, 9 i 10 Abril del 2011 - Montmeló - Circuit de Catalunya - CataloniaMasters Series: Grand Prix Masters -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Masters Series 2011: Grand Prix Masters -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Galeria - Gallery: Fotos, fotografies, photos, pictures del

8, 9 i 10 Abril del 2011 - Montmeló - Circuit de Catalunya - Catalonia06-04-2011: Les Masters Series-Esperit de Montjuïc traslladaran el Circuit a l’època daurada de l’esport de motor, del 8 al 10 d’abril.


Del 8 al 10 d’abril el Circuit de Catalunya serà escenari de les Masters Series-Esperit de Montjuïc, el primer revival de l’esport de motor que té lloc al país. Durant el cap de setmana, els aficionats reviuran al Circuit l’ambient de l’època daurada de les curses que van tenir lloc a Montjuïc, la “Muntanya Màgica”, durant els anys 50, 60 i 70.


La competició vindrà de la mà del campionat més important d’Europa, el Masters Historic Racing, amb un intens programa de curses que portarà a la pista del Circuit durant el cap de setmana més de 200 vehicles històrics de carreres: Fórmula 1 clàssica, GT’s, Prototips, Turismes, Barquetes, Grups C i també motocicletes. 


El pàdoc, un gran atractiu pels espectadors

Les Masters Series-Esperit de Montjuïc comptaran amb un original programa paral•lel d’activitats al pàdoc, al qual es podrà accedir amb l’entrada general, amb més de 600 vehicles clàssics procedents de clubs de tot Espanya i un Village amb expositors on es podran comprar peces de recanvi de clàssics i esportius, miniatures, col•leccionisme, antiguitats i fins i tot vehicles clàssics. També hi haurà exposicions, simuladors i una fira amb atraccions, amenitzat amb música de l’època en directe. Tots els aficionats estan convidats a venir vestits dels anys 50, 60 o 70, i només aquells que vinguin caracteritzats podran entrar a determinades zones del pàdoc. Més que un cap de setmana de curses, serà un espectacle per a tots els públics.


Entrades anticipades amb descompte de prevenda fins el 7 d’abril

El 7 d’abril serà l’últim dia per adquirir les entrades anticipades amb descompte de prevenda a: www.circuitcat.com, el ServiCaixa de “La Caixa” i El Corte Inglés. D’aquesta manera, fins demà es podrà aconseguir l’abonament del cap de setmana per 50 euros, l’entrada de divendres per 17 euros, de dissabte per 22 euros i de diumenge per 22 euros. L’entrada diària així com l’abonament donen accés al pàdoc i a les tribunes del Circuit de Catalunya.


Els mateixos dies del meeting, del 8 al 10 d’abril, es podran comprar les entrades a les Taquilles del Circuit de Catalunya: divendres a la Taquilla 3, i dissabte i diumenge a les Taquilles 2 i 3. Els aficionats podran accedir al Circuit a partir de les 8.30h. 


Els Abonats Socis i Oficials del Circuit tenen entrada gratuïta, així com els nens menors de 12 anys acompanyats. 


Més informació i promocions a www.circuitcat.com, www.espiritudemontjuic.com i a la pàgina del Facebook de l’ Esperit de Montjuïc. 


Font i Fotos: Circuit de Catalunya