Ja són publicades les fotos de l' STS Beauty Barcelona 2015.


Podeu trobar les fotos de la pasarel·la i backstage dels events que s'han celebrat aquest febrer del 2015.Fotos del Show Alexander Kiryliuk y SK Style "Lumière Noir" (Babyliss Pro y Schwarzkopf)


Fotos del Show Smart Street Style Collections Indola


Fotos del  Show Antonio Garrido (Ganador del Dedal de Oro 2014) "Los movimientos de la Moda" 


Fotos del Pase Maquillaje Corporal Escuela Thuya


Fotos del Pase Maquillaje Corporal Escuela Stick Art Estudio


Fotos del Show Jerryrais presentando su última colección "Transporter" SchwarzkopfYa están  publicadas las fotos del STS Beauty Barcelona 2015.


Puede encontrar las fotos de la pasarela y backstage de los eventos que se han celebrado en febrero de 2015.
STS Beauty Barcelona presenta les darreres novetats del sector estètic

  •  

 
Actualitzat el 08.02.2015 a les 21:24

  •  

Comenta

Més de 300 expositors han presentat al saló STS Beauty Barcelona les principals novetats i tendències en bellesa i estètica. La fira, que té lloc al Centre de Convencions Internacional del Fòrum, ofereix fins aquest dilluns demostracions, desfilades i tallers de maquillatge, estètica, perruqueria i manicura.

L’any passat, STS Beauty Barcelona ja va consolidar-se com una fira de referència a la ciutat en el sector de la bellesa, amb la participació d’uns 50.000 professionals.

Per aquesta tercera edició, la Passarel·la Beauty BCN ha estrenat un espai exclusiu al costat del recinte d’exposició i el Congrés d’Estètica ha sumat un ampli programa de ponències i un cicle de tallers pràctics. A més, ha tingut lloc el II Campionat Internacional d’Ungles i s’han presentat les darreres novetats en maquillatge corporal.

Marques consolidades del sector, com Llongueras, Revlon o L’Oréal, han estat presents en un saló que aquest dilluns tanca les portes amb les propostes de joves talents sorgits de les escoles Miquel Griñó i Thuya. La previsió és superar els 65.000 visitants.


Font: btv.cat 

STS Beauty Barcelona 2015

Este fin de semana se celebra en Barcelona la 3ª edición de la STS Beauty Barcelona durante los días 7, 8 y 9 de febrero.  A pesar de su corta carrera, ya el año pasado se consolidó como la Feria Profesional de Barcelona con más de 275 empresas expositoras y superando los 52.000 visitantes.


Foto propiedad de STS Beauty Barcelona


Este año cuenta con más de 300 expositores confirmados y se celebrará el II Campeonato Internacional de Uñas con una nueva categoría de competición, Stiletto Laif.  Las Jornadas Llongueras también coinciden y se celebrarán en el auditorio del Fórum.  Una de las novedades de este año es la construcción de una espectacular carpa junto al recinto de exposición dedicada exclusivamente a la Pasarela Beauty BCN.


Si eres profesional de la belleza y no tienes tu entrada gratis para visitar la 3ª edición de la STS Beauty Barcelona, aún estás a tiempo de conseguirla a través de este enlace.  Por mi parte allí estaré este sábado para conocer las novedades de este año en cuanto a nail art se refiere.  Para ir calentando motores os recuerdo cómo fue la 2ª edición de la STS Beauty Barcelona.


Gracias por leerme y hasta pronto.


Font: http://nailartencasa.blogspot.com/