Fotos del Circuit de Catalunya (Montmeló, Barcelona) en breu a la nostra  Galeria24 Hores Frigo de Motociclisme


Resistència sobre 2 rodesLes 24 Hores Frigo de Motociclisme es disputaran del 15 al 17 de juliol al Circuit de Catalunya. Aquesta temporada, la cursa de resistència motociclista està oficialment inscrita al calendari FIM, a l’apartat de curses de resistència.


Dissabte 16 de juliol a les 15h, havent-se disputat en la jornada anterior els entrenaments oficials, les 24 Hores Frigo de Motociclisme arrencaran en la seva 17a edició. Les categories que prendran part a la cursa de resistència són: Open Superbikes, Superstock 600, Superstock 1000 i EWC.


L’edició del 2010 va viure el desempat entre els dos grans equips de la resistència del país, Yamaha Folch Endurance i Suzuki Català. Amb el triomf de Jordi Almeda-Julien Millet-Russell Gómez-José Manuel Luis (Yamaha YZF R-1 1000/EWC), l'equip de Josep Maria Folch va assolir el seu sisè triomf a Les 24 Hores després d'una actuació i una victòria inapel•lable, amb 16 i 17 girs sobre els dos següents classificats, els també catalans de Suzuki Català i els francesos del Team 33 MailPerformance.


L’entrada a les 24 Hores Frigo de Motociclisme és gratuïta per a tots els aficionats, Socis i Oficials del Circuit de Catalunya.


Font i fotos: Circuit de CatalunyaFotos del Circuit de Catalunya (Montmeló, Barcelona) en breve en nuestra Galeria


24 Horas Frigo de Motociclismo
Resistencia sobre 2 ruedas


Las 24 Horas Frigo de Motociclismo se disputarán del 15 al 17 de julio en el Circuit de Catalunya. Esta temporada, la carrera de resistencia motociclista está oficialmente inscrita en el calendario FIM, en el apartado de carreras de resistencia.


El sábado 16 de julio a las 15h, habiéndose disputado en la jornada anterior los entrenamientos oficiales, las 24 Horas Frigo de Motociclismo arrancarán en su 17a edición. Las categorías que tomarán parte en la carrera de resistencia son: Open Superbikes, Superstock 600, Superstock 1000 y EWC.


La edición del 2010 vivió el desempate entre los dos grandes equipos de la resistencia del país, Yamaha Folch Endurance y Suzuki Català. Con el triunfo de Jordi Almeda-Julien Millet-Russell Gómez-José Manuel Luis (Yamaha YZF R-1 1000/EWC), el equipo de Josep Maria Folch consiguió su sexto triunfo en Las 24 Horas después de una actuación y una victoria inapelable, con 16 y 17 giros sobre los dos siguientes clasificados, los también catalanes de Suzuki Català y los franceses del Team 33 MailPerformance.


La entrada a las 24 Horas Frigo de Motociclismo es gratuita para todos los aficionados, Socios y Oficiales del Circuit de Catalunya.


Fuente y Fotos:  Circuit de Catalunya
Fotos del Circuit de Catalunya (Montmeló, Barcelona) en breu a la nostra  Galeria


Les 24 Hores Frigo de Motociclisme 2011 inscrites al calendari FIM


Serà la 17ª edició de la tradicional prova de resistència

Les 24 Hores Frigo de Motociclisme ja estan oficialment inscrites al calendari FIM a l’apartat de curses de resistència. Les dates previstes seran les del cap de setmana del 15, 16 i 17 de juliol.


L’edició del 2010 va viure el desempat entre els dos grans equips de la resistència del país, Yamaha Folch Endurance i Suzuki Català. Amb el triomf de Jordi Almeda-Julien Millet-Russell Gómez-José Manuel Luis (Yamaha YZF R-1 1000/EWC), l'equip de Josep Maria Folch va assolir el seu sisè triomf a Les 24 Hores després d'una actuació i una victòria inapel•lable, amb 16 i 17 girs sobre els dos següents classificats, els també catalans de Suzuki Català i els francesos del Team 33 MailPerformance.


La gran competició de resistència motociclista del Circuit de Catalunya va viure uns inicis molt moguts, amb intervenció del cotxe de seguretat, onejar de banderes grogues i penalització amb stop & go a diversos pilots. Després d'un efímer lideratge al final de la primera hora de Martínez-Vitores-Moreno-Solà (Yamaha-Rodi Circuit Alcarràs), ràpidament l'equip Folch Endurance 1, compost per Checa-Ribalta-Vallcaneras-Carrasco (Yamaha), es va col•locar líder mantenint aquesta posició durant tres hores, però el trencament de l'embragatge els va obligar a l'abandonament i al començament automàtic d'una important lluita entre el segon equip Folch, al cap i a la fi guanyador, i el Suzuki Català d’Oliver-Cabana-F.Casas-V.Casas.


A partir de la cinquena hora, Yamaha Folch Endurance 2 i Suzuki Català es van embrancar en una lluita gairebé al segon que es va mantenir fins a passada la 12a hora de competició, quan diversos problemes tècnics van endarrerir als homes de Molins de Rei. Des d'aquell moment, la Yamaha futura guanyadora va anar administrant el seu avantatge mentre que la Suzuki es va marcar recuperar part del temps perdut per assolir el podi, aconseguint la tercera posició a poc menys de dues hores del final i fent-se amb la segona plaça a tres quarts d'hora d'acabar després d'una vibrant batalla amb Dubus Racing Team. 


32 equips dels 47 sortits van aconseguir classificar-se.


Font i fotos: Circuit de Catalunya

Fotos del Circuit de Catalunya (Montmeló, Barcelona) en breu a la nostra  GaleriaLas 24 Horas Frigo de Motociclismo 2011 inscritas en el calendario FIM


Será la 17ª edición de la tradicional prueba de resistencia

Las 24 Horas Frigo de Motociclismo ya están oficialmente inscritas en el calendario FIM en el apartado de carreras de resistencia. Las fechas previstas serán las del fin de semana del 15, 16 y 17 de julio.


La edición del 2010 vivió el desempate entre los dos grandes equipos de la resistencia del país, Yamaha Folch Endurance y Suzuki Català. Con el triunfo de Jordi Almeda-Julien Millet-Russell Gómez-José Manuel Luis (Yamaha YZF R-1 1000/EWC), el equipo de Josep Maria Folch alcanzó su sexto triunfo en Las 24 Horas tras una actuación y una victoria inapelable, con 16 y 17 giros sobre los dos siguientes clasificados, los también catalanes de Suzuki Català y los franceses del Team 33 MailPerformance.


La gran carrera de resistencia motociclista del Circuit de Catalunya vivió unos inicios muy movidos, con intervención del coche de seguridad, ondear de banderas amarillas y penalización con stop & go a diversos pilotos. Tras un efímero liderazgo al final de la primera hora de Martínez-Vitores-Moreno-Solà (Yamaha-Rodi Circuit Alcarràs), rápidamente el equipo Folch Endurance 1, compuesto por Checa-Ribalta-Vallcaneras-Carrasco (Yamaha), se colocó líder manteniendo dicha posición durante tres horas, pero la rotura del embrague les obligó al abandono y al comienzo automático de una importante lucha entre el segundo equipo Folch, a la postre ganador, y el Suzuki Català de Oliver-Cabana-F.Casas-V.Casas.


A partir de la quinta hora, Yamaha Folch Endurance 2 y Suzuki Català se enzarzaron en una lucha casi al segundo que se mantuvo hasta pasada la 12ª hora de carrera, cuando diversos problemas técnicos retrasaron a los hombres de Molins de Rei. Desde ese momento, la Yamaha futura ganadora fue administrando su ventaja mientras que la Suzuki se marcó recuperar parte del tiempo perdido para alcanzar el podio, consiguiendo la tercera posición a poco menos de dos horas del final y haciéndose con la segunda plaza a tres cuartos de hora de terminar tras una vibrante batalla con Dubus Racing Team. 


32 equipos de los 47 salidos consiguieron clasificarse.


Fuente y Fotos:  Circuit de Catalunya