Podeu accedir a les galeries de fotos i comprar les fotos a:


Masters Series 2011: ICGP Racing (Classic Motorbikes) -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Masters Series 2011: ICGP Racing (Classic Motorbikes) -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

8, 9 i 10 Abril del 2011 - Montmeló - Circuit de Catalunya - CataloniaMasters Series 2011: Gentlemen Drivers & Pre-66 Touring Cars -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Masters Series 2011: Gentlemen Drivers & Pre-66 Touring Cars -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

8, 9 i 10 Abril del 2011 - Montmeló - Circuit de Catalunya - CataloniaMasters Series 2011: Masters Sports - Prototypes -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Masters Series 2011: Masters Sports - Prototypes -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

8, 9 i 10 Abril del 2011 - Montmeló - Circuit de Catalunya - CataloniaMasters Series: Grand Prix Masters -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

Masters Series 2011: Grand Prix Masters -  Circuit de Catalunya - Barcelona - Montmelo

8, 9 i 10 Abril del 2011 - Montmeló - Circuit de Catalunya - Catalonia07-04-2011: El Circuit de Catalunya acull a partir de demŕ divendres i fins diumenge les Masters Series-Esperit de Montjuďc


El pavelló Mies van der Rohe de Barcelona ha acollit avui la presentació de les Masters Series-Esperit de Montjuďc, que se celebraran al Circuit de Catalunya del 8 al 10 d’abril. Amb motiu de l’acte de presentació, s’han exposat alguns dels models de vehicles histňrics que competiran durant el cap de setmana al Circuit de Catalunya. Jesús Pozo, promotor de la cursa; Salvador Serviŕ, director general del Circuit de Catalunya; i Sebastiŕ Salvadó, president del RACC; han presidit l’acte.


Jesús Pozo: “Després d’un any de somiar, ja és realitat. Passarŕ al Circuit de Catalunya aquest cap de setmana i serem capaços de reviure aquell esperit meravellós. [...] La venda d’entrades va molt bé, estem molt esperançats en com anirŕ el cap de setmana. La majoria dels vehicles ja han arribat al Circuit i el pŕdoc serŕ espectacular.”


Salvador Serviŕ: “Us convido a que vingueu perquč es presenta espectacular. Estic molt content que la primera cursa al Circuit des que som l’equip actual sigui l’Esperit de Montjuďc.”


Sebastiŕ Salvadó: “Vull agrair la implicació que hi ha hagut per fer aquest espectacle, que té com a objectiu recordar i organitzar aquest ambient, el de la Muntanya Mŕgica, la mŕgia de Montjuďc.” 


L’activitat a la pista començarŕ demŕ divendres a les 9h, en una jornada dedicada als entrenaments lliures de cadascuna de les categories que competiran durant el cap de setmana al Circuit de Catalunya. A més, a les 12.30h tindrŕ lloc al pňdium del pŕdoc un homenatge a l’Escuderia Montjuďc. Els aficionats també podran gaudir de les activitats preparades al pŕdoc.


Descompte de prevenda fins a mitjanit 

Es poden comprar les entrades o abonaments per les Masters Series-Esperit de Montjuďc a www.circuitcat.com, el ServiCaixa de “La Caixa” i El Corte Inglés amb descompte de prevenda fins a mitjanit d’avui. A partir de demŕ es podran adquirir a les taquilles del Circuit de Catalunya: divendres a la Taquilla 3 i dissabte i diumenge a les Taquilles 2 i 3, l’abonament a un preu de 60 euros, l’entrada de divendres a 20 euros, la de dissabte a 25 euros i la de diumenge a 25 euros. Les dues modalitats d’entrada donen accés al pŕdoc i a les tribunes del Circuit de Catalunya. Els Abonats Socis i Oficials del Circuit tenen entrada gratuďta, així com els nens menors de 12 anys acompanyats. Les portes del Circuit obriran cada dia a les 8.30h, divendres la Porta 3 i dissabte i diumenge les Portes 2 i 3. 


Més informació i promocions a www.circuitcat.com, www.espiritudemontjuic.com i a la pŕgina del Facebook de l’ Esperit de Montjuďc.


Foto presentació: Ignasi Paredes

Foto pŕdoc: Jose MŞ Pueche


En el següent enllaç podreu veure el vídeo d’Adrian Newey, actual director tčcnic de Red Bull Racing, rodant pel traçat del Circuit realitzant una exhibició amb un dels models més característics d’aquella čpoca, el Ford GT-40 de l’Escuderia Montjuďc, que estarŕ a la pista del Circuit de Catalunya competint aquest cap de setmana.  


Font i Fotos: Circuit de Catalunya